Results 1 to 6 of 6

Thread: Still having lots of problems posting and with PMs

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Montana USA
    Posts
    3,399
    Thanks
    0
    Thanked 90 Times in 66 Posts
    Feedback Score
    2 (100%)

    Default Still having lots of problems posting and with PMs

    Still having lots of trouble posting. Same with sending or responding to PMs. Things lock up and get the message that "fourthirdsphoto.com not responding." Not fun. ~Ken

    Edit: very surprised this got through. It's the exception. I don't mind random variation at the molecular level, but not on the level of the Forum. No rhyme or reason to what's happening for me. ~Ken

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Hobart, Australia
    Posts
    1,320
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Feedback Score
    0
    Real Name
    Craig

    Default Re: Still having lots of problems posting and with PMs

    Hi Ken

    I'm not sure what the problem is there. You seem to be the only one reporting it.

    Yesterday we had a lot of downtime but you shouldn't have been able to get onto the site at all. Today, things should be fine.

    I'm not sure what to suggest.

    Cheers
    Craig

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Montana USA
    Posts
    3,399
    Thanks
    0
    Thanked 90 Times in 66 Posts
    Feedback Score
    2 (100%)

    Default Re: Still having lots of problems posting and with PMs

    Craig, Problems still. I have re-written this message three times, because it does not get sent. Had same difficulty today replying to PMs from Don Kondra. This might get posted this time, but I am doubtful. (Edit: well, here it is.)
    Please re-read my previous post in this section (one with the frowny-face that ended up in the thumbnail for some reason) for a description of my posting issues as well as the alloted space problem. It seems I should have had more MB space all along, this after several renewals. After the site changeover my used space went from about 144MB to 277--way over the 150...and this without adding a single photo. ...Something was radically wrong. All the posting issues are probably related. (Please add some space, as you did for Don. )
    If these issues are not resolved, I will have no option but to drop out. Thanks for anything you can do for me to avoid that, as I've always liked the forum and have participated a great deal in it. ~Ken

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Hobart, Australia
    Posts
    1,320
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Feedback Score
    0
    Real Name
    Craig

    Default Re: Still having lots of problems posting and with PMs

    Hi Ken

    Yes, that may have been the issue if your size jumped up and you were over quota.

    You are now in the same group as Don and should have 500Mb.

    I'm having to add people to this manually as the Paid Subscriptions feature doesn't recognise continuing members any different to first year members. But, of course, I'm happy to do it for those who are.

    Let me know how that goes.

    Cheers
    Craig

  5. #5
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Montana USA
    Posts
    3,399
    Thanks
    0
    Thanked 90 Times in 66 Posts
    Feedback Score
    2 (100%)

    Default Re: Still having lots of problems posting and with PMs

    Am still having trouble. Get locked up when trying to send PMs ...also this thread: four times I've tried to reply to you. ~Ken

  6. #6
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Hobart, Australia
    Posts
    1,320
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Feedback Score
    0
    Real Name
    Craig

    Default Re: Still having lots of problems posting and with PMs

    Sorry Ken, I'm not sure what to suggest next as the problem seems isolated.

    Let me know your PayPal address should you want a refund.

    Cheers
    Craig

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •