Hey Everybody!

OK, so it's been two (2) years since I've been here.
What's a couple of years between friends?

Before I go on, I will pause to say,
O' back in the day, back in the day!
How I loved spending time here.
Learning about digital photography.
Parsing my way through the 4/3rds lenses.
Waiting for the next/newest one to come out!
I miss all that!

And yes it's a little quiet, but I see names I recognize!
AnnF!
Michael Meissner!
Pavel!
and more, but those jumped out at me off the top!

So I'm hoping some of y'all can give me some SYMPATHY and advice.

I seem to have a DEAD E-1 here !

And I'm really upset!

Here's the situation:

I've been in the habit of keeping 2 of my E-1s "batteried up"
with a couple of my most useful lenses one on each.

And I pulled out one of them tonight and it wouldn't power on.
No problem, I thought; battery drained down.
So I put a fresh battery in it... no joy.

I've switched lenses, and batteries.
Used the same lenses and batteries with other body.
All parts work good with the other body.
The "bad" body stays bad.

And here's the curious data.
My cameras have an easy life.
I'm old, don't get out much.
Mainly just take a few pictures now and then close around.
All my photography gear stays in a bag in my office.
Nominal conditioned temp and humidity.
Camera worked last time I used it.
And now it don't!

Anybody got any ideas?
Any drill to run? Thing to do?

I'm really sorta distressed.
I LOVE the E-1 (my only camera btw).
Sometimes you just find something that you sorta meld with.
And the E-1 was sorta that experience in the camera field.
And I'm to old to learn another camera, fall in love again!

Would love to hear any ideas.
Anything I could/should do?
Anybody to send it to?
Olympus have a "legacy" repair department?
Anybody else?

Much obliged for any help,

JamesD

.